Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Horvátországi Utazás.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Horvátországi Utazás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horvatorszag-utazas.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 11 db
Adria és Isztria

Adria és Isztria

A horvát tengerpart és a szigetek bemutatása. Nyaralás a horvát tengerparton, városok és látnivalóik, hajózás és búvárkodás. Az Adria természeti és kultúrális kincseinek a bemutatását tűzte ki célul a gyűjtemény.

Bérelhető Buszok, személyautók

Bérelhető Buszok, személyautók

Sofőrrel bérelhető buszok linkjei Budapesten és vidéken, személy autók 9 főig sofőrrel, vagy csak bérlése a személyautónak sofőr nélkül. A buszok bérlése lehetséges 80 főig, városnézésre, repülőtéri transzferre, diákszállításra, munkásszállításra, turisztikai célra, nyaraláshoz belföldön és külföldön egyaránt.

Dalmácia

Dalmácia

Dalmácia települései, üdülőhelyei és látnivalói összegyűjtve egy linkgyűjteményben. Hasznos információk és tanácsok utazáshoz, nyaraláshoz. Dalmáciát Nemzeti Parkjai, UNESCO világörökségei és szigetvilága méltán teszi kedvelt úticélul a magyar turisták számára is.

Horvátországi Utazás magazin hírek
Makarska
Makarska Makarska - a város, amelyben a világ legértékesebb csigáit és kagylóit őrzik Makarska-ban, a ferences rendi kolostor pincéjében található az a Múzeum, amelynek csiga- és kagylógyűjteményét a világ legértékesebbjeként tartják számon. A kagylók illetve csigák nem csak morfológiai és biológiai szempontok szerint lettek kiállítva, hanem megismerkedhetünk...
Krapanj - a szivacsvadászok és halászó asszonyok szigete
Krapanj - a szivacsvadászok és halászó... Krapanj a Šibeniki szigetvilág legkisebb (csupán 0,36 km2-es) és legalacsonyabb...
Öko-látványosság Lika hegyes-völgyes tájain - a kuterevói mackómenedékhely
Öko-látványosság Lika hegyes-völgyes... A Lika magas hegyei között megbúvó Kuterevo falucskában található a...
Dubrovnik, Horvátország

Dubrovnik, Horvátország

Dubrovnik, Dél-Dalmácia gyöngyszeme. Az oldal célja a város és a régió bemutatása. Megtalálhatók szállásokkal, utazási kérdéskörökkel kapcsolatos információk is, valamint fel szeretnénk hívni a képekre és a fórumokra a figyelmet... Maga Dubrovnik (Raguza) egy 40.000 főt számláló tengerparti város, Dél-Dalmácia régió központja, óvárosa a Világörökség része. A közeli Cilipi reptér lehetővé teszi a közvetlen repülő utat, akár Budapest-Dubrovnik között is. Megemlítendő a régióhoz tartozó Korcula, Mljet, Lopud sziget, valamint a Peljesac félsziget

Európa

Európa

A kereső az oldalon sok információt talál az oldalon Európáról, az öreg kontinensről. Hasznos információk gyűjteménye, aminek segítségével bátrabban vághatsz neki vagy teheted tartalmasabbá a kint tartózkodásod. Európa bármely országába utazók számára hasznos információkat, programokat és lehetőségeket találsz meg az oldalon.

Horvát apartmanok

Horvát apartmanok

Apartmanok a horvát tengerparton, on-line foglalható apartmanok Horvátország tengerparti üdülőhelyein. Dalmáciában, Isztrián, Zadarban, Splitben, Dubrovnikban és a felejthetetlen szigetvilágban (Krk, Rab, Brac,... Apartmanok az Adrián, az Ön feledhetetlen nyaralásához.

Horvát városok

Horvát városok

Horvátországi városokról információk, tanácsok, leírások. Nevezetességek ismertetése, a régiók városai, Dalmácia, Kvarner, Isztria, Közép-Horvátország városai, Horvátország főváros. Fotók és filmek horvát városokról. Cikkek és élménybeszámolók. A városok történelme, kulturális öröksége.

Isztria, Horvátország

Isztria, Horvátország

Isztria félsziget - Tuti Szállások, hotelek, útleírások, ... minden az isztriai félszigetről. Belső isztriai és tengerparti látnivalók, szállások, közlekedés. Az oldalon minden információt megtalál, ami a horvátországi kiutazás során felmerühet.

Porec

Porec

Poreč horvát város az Isztriai-félszigeten. A legtisztább, legvirágosabb, legfelkapottabb üdülőhely. A város az ősi római városszerkezetre épült. Bővelkedik történelmi épületekben, templomokban és híres tengerpartjáról, szállodáiról. Itt az oldalon megtalálhatsz minden fontos információt a városról: autókölcsönzők, hajózás, térkép, éghajlat, időjárás, apartmanok, eladó ingatlanok, Magyar és Horvát utazási irodák ajánlatai. Részletesen olvashatsz itt a város történelméről, eredetéről, legfelkapottabb látnivalóiról. Kellemes böngészést kívánok!

Hirdetés
Pula

Pula

A több mint 3000 éves múlttal rendelkező Pula Isztria legnagyobb, legősibb városa az Adria keleti partján. Eredeti lakói az illírek majd a hisztri népcsoport volt, a rómaiak a területen Kr. e. 178-ban vették át az uralmat. Virágkorát Augustus császár idején élte, ekkor építették a kikötőt, az amfiteátrumot, aréna (Kr. e. 3. század), a színházat és több templomot. A középkortól a 18. század végéig Velencei uralom alatt állt. Pula útikalauz, nyaralás, szállás Pulában. Pula látnivalóinak részletes bemutatása, fényképekkel, információkkal ...

Turizmus

Turizmus

A turizmus az utazás belföldi és külföldi részét egyaránt összefoglalja. Arra törekedtünk, hogy különösen nagy hangsúlyt fektessünk a belföldi turizmusra és segítsük azokat, akik ilyen szándékkal szeretnék idejüket hasznosan tölteni. Mi segítjük őket abban, hogy a kiválasztás is minél rövidebb legyen, azaz turizmus.tlap.hu -ra fel!

Tuti menü